MTV Hold It Against Me Değerlendirmesi
şte burda millet! Şarkıyı Salı günü dinleyeceğimizi düşünüyorduk ama Britney şarkıyı bugün radyolara vererek bize bir sürpriz yaptı.Albümün ilk single'ı Hold It Against Me kesinlikle Britney'in pop/dance sound'un dan izler taşıyor ama bu alıştığımızdan biraz daha club tarzı.
Dr.Luke ve Max Martin tarafından hazırlanan şarkı en azından gelecek altı ayın en çok istek alan party/club/okul dansı/Bar Mitzvah şarkısı olacak.Hold It Against Me'nin sound'u Britney'den alıştığımızdan daha sert ve destansı.Diğer bir deyişle şarkı çoktan bizim dilimize dolandı.
Ve tabi ki, en azından şu ünlü çift anlamlı sözler olmadan, bir britney spears şarkısı olmazdı : "If I said I want your body now, would you hold it against me?" ( eğer vücudunu istediğini söyleseydim, beni suçlar mıydın / bana karşı tutar mıydın

) diye soruyor Britney.Birini tavlamak için müthiş sözlermi

Yoksa birini tavlamak için en iyi sözler mi

[img align=left]http://img39.imageshack.us/img39/4730/16743319044458096856217.jpg[/img]
Britney ilk gününde 9 milyon kişi tarafından dinlenildi!
Britney Spears Hold It Against Me şarkısı ile radyolarda çalınma sayısına göre düzenlenen Mediabase listesinde 619 dönüş, 7.584 dinleyici kitlesiyle 44 numaradan giriş yaptı.
İlk gün rekoru 405 ile Mariah Carey'de bulunuyordu. 619 dönüş ile Britney bu rekoru kırmış bulunmakta.
iTunes listelerinde şu anda 1 numarada.
HIAM ile Internet Kaosa Dönüştü + Spin Rekoru
Britney'in büyük bir merakla beklenen ilk single'ı Hold It Against Me atom bombası gibi düştü. Şarkı internet dünyasında kaosa ve yavaşlamaya neden oldu. Hatta bazı hayran siteleri ve bloglar tamamen ulaşılamaz hale geldi. Google bile şarkı hakkındaki makalelere ulaşmaya çalışırken sunucu problemleriyle karşı karşıya kaldı.
Bir başka haber ise, Britney'in yeni single'ı ilk gününde radyolarda 307 spin'e ulaşarak Gaga'nın Bad Romance'i ve Rihanna'nın Only Girl'ün ilk gün spin rekorlarını geride bıraktı!